Asociația pentru Motivație în Psihoeducație

Asociația pentru Motivație în Psihoeducație

Doneaza-ti benzina si alimenteaza cu fapte bune!

Dată: 31 December 2015
In fiecare dimineata, tu te pregatesti de o noua zi. Alarma ceasului, gura de cafea si cheile de la masina. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi dest
[ Show more ]

2

Galantomi:

13

Donații:

910 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

In fiecare dimineata, tu te pregatesti de o noua zi. Alarma ceasului, gura de cafea si cheile de la masina. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie.

In fiecare dimineata, el se pregateste de o noua zi. Alarma ceasului, sandvisul mancat in graba, drumul spre clasa. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie!

Copilul deficient petrece cea mai mare parte a zilei in scoala, alaturi de alti copii, profesori si terapeuti. Pentru a avea un parcurs optim de dezvoltare, el are nevoie de terapie constanta, programe adaptate si material adecvat nevoilor sale.

Zilnic, in programul scolar, copilul participa la ore de logopedie, terapie ocupationala, kinetoterapie si activitati extracurriculare.

In timpul vacantelor, traseul sau este interupt. Fara scoala, fara specialisti, fara posibilitati financiare de a continua interventia terapeutica, elevul intrerupe procesul de dezvoltare si traseul educational.

Dar cu ajutorul tau putem schimba asta!

Alatura-te campaniei noastre si ofera copiilor aflati in dificultate, ore de terapie. Prin donatia ta, 5elevi vor beneficia de terapie gratuita pe timpul vacantiei de vara.

Renunta la masina timp de o saptamana, mergi la birou cu bicicleta, pe jos sau transportul in comun, doneaza-ti “benzina” si alimenteaza cu fapte bune.

Pentru tine:

Alt drum, aceeasi destinatie!

Pentru el:

Acelasi drum, alta destinatie!