Asociația pentru Motivație în Psihoeducație

Asociația pentru Motivație în Psihoeducație

Atelierul de vara pentru copiii cu cerinte educative speciale

Status: Fundraising

Pentru a avea un parcurs optim de dezvoltare, copilul cu cerinte educative speciale are nevoie de terapie constanta, programe adaptate si material adecvat nevoilor sale. Fara sa intrerupa terapia, el are o sansa in plus in drumul sau spre reusita.

       

[ Show more ]

910 RON

Sumă:

2

Galantomi:

13

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

In fiecare dimineata, TU te pregatesti de o noua zi. Alarma ceasului, gura de cafea si cheile de la masina. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie.

In fiecare dimineata, EL se pregateste de o noua zi. Alarma ceasului, sandvisul mancat in graba, drumul spre clasa. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie!

Copilul cu cerinte educative speciale petrece cea mai mare parte a zilei in scoala, alaturi de alti copii, profesori si terapeuti. Pentru a avea un parcurs optim de dezvoltare, el are nevoie de terapie constanta, programe adaptate si material adecvat nevoilor sale.

Zilnic, in programul scolar, copilul participa la ore de logopedie, terapie ocupationala, kinetoterapie si ludoterapie.

In timpul vacantelor, traseul sau educational este interupt. Fara scoala, fara specialisti, fara posibilitati financiare de a continua interventia terapeutica, elevul intrerupe activitatile zilnice, procesul sau de dezvoltare fiind astfel incetinit.

Obiectivul acestui proiect este de a oferi copiilor, aflati in scoala speciala, posibilitatea de a-si continua terapie si in timpul vacantelor.

Cu ajutorul tau putem face asta!

Sustine proiectul nostru si ofera copiilor aflati in dificultate, ore de terapie. Prin donatia ta, 5 elevi cu cerinte educative speciale vor beneficia de terapie gratuita pe timpul vacantiei de vara.

Pentru tine:

Alt drum, aceeasi destinatie!

Pentru el:

Acelasi drum, alta destinatie!