Alerg in tacere!

 

Sfetcu Claudiu Asociația pentru Motivație în Psihoeducație

79% Complete
1,580 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
13
Donații

Alerg. Alerg de 3 ore. Aud  pasi pe asfalt.  Mai sunt 10 km din cursa de marathon, sunt plictisit, nu mai am vointa, nu mai am putere, am nevoie de ceva antrenant , sa uit de gandul de abandon… apas butonul Play…Aud un ritm, un acord, aud  melodia preferata, incep sa fredonez, simt cum sunetul imi patrunde  prin casti, direct in muschi. Pulsul incepe sa-mi creasca, am forta, din nou, am reintrat in joc.

Mai sunt 3 km…

Ascult, aud si muzica imi da forta, ma uit in jur, aud apluze , zgomot….oamenii de pe margine ma sustin, imi aud numele.. strigate de incurajare  Hai ca poti, mai ai putin,  inca putin…. FINISH- am invins!

Am auzit muzica,ritmul  am simtit ca pot continua. Am auzit aplauze, incurajari , am stiut ca pot castiga.

O lume fara sunete este o lume incompleta,saraca,  fragmentata si lipsita de sens.  Asa este si universal copilului surd.  Pune-ti castile in urechi, apasa pe mute si asculta linistea. Ce auzi?

De ziua mea, voi alerga pentru  cativa dintre elevii deficienti de auz din Scoala pentru Surzi, nr. 1. Fara muzica, fara aplauze, fara incurajari! Voi alerga pentru ei, iar voi le puteti darui “Atelierul de faurit lumi”.

30 ani-30 km-30 de copii ..Si  poate, lumea lor va fi auzita!

Fiti alaturi de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia pentru Motivatie in Psihoeducatie desfasoara activitati in domeniul social si psihoeducational avand ca misiune  promovarea valorilor si culturii, educarea si instruirea populatiei prin formare profesionala, actiuni de prevenire a marginalizarii si realizarea incluziunii sociale a copiilor, familiilor defavorizate si persoanelor cu dizabilitati. 

Atelierul de faurit lumi pune la dispozitie copiilor  cu deficienta de auz din scoala nr.1 din Bucuresti posibilitatea de a se exprima liber prin arta si prin joc. Ofera posibilitatea comunicarii libere, expresive, fara bariere.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

13 Donații

Multa sanatate si bucurii!!! Echipa Ipsos Research
15 Apr 2015
Fauriti lumea pe care v-o doriti!
15 Apr 2015
15 Apr 2015
150 RON
Susțin Atelierul de făurit lumi!
15 Apr 2015
La mai multi km si la mai multi copii sustinuti!
15 Apr 2015
Succes, Claudiu si felicitari pentru initiativa.
15 Apr 2015
50 RON
15 Apr 2015
Va multumesc pentru ca mi-ati oferit prilejul de a contribui la atelierul vostru.Succes si felicitari!
15 Apr 2015
Un mic gest in sprijinul Atelierului de faurit lumi.
15 Apr 2015
15 Apr 2015
Mult success!
15 Apr 2015
Pentru ca faci tot posibilul sa ajuti si ne inspiri si pe noi!
15 Apr 2015
100 RON
15 Apr 2015