Hai cu bicla!

 

Oana Suditu Asociația pentru Motivație în Psihoeducație

80% Complete
400 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Imi place sa fiu mereu in miscare si mersul cu bicicleta catre birou ma ajuta sa imi incep diminetile cu mult mai multa energie. In parcul pe care il strabat in drumul meu miroase a iarba proaspat tunsa si ma bucur sa intalnesc tot mai multi biciclisti sau alergatori pe drum. Merg zilnic cu bicicleta. La birou, la cumparaturi sau pur si simplu la plimbare. Ma simt bine, libera si copil din nou.

Pentru mine copilaria a fost o insiruire de intamplari frumoase si haioase, de care imi aduc aminte cu drag.

Asa ar trebui sa fie pentru orice copil, iar eu vreau sa-I ajut pe acesti copii sa aiba o copilarie fericita si sa se bucure de aceasta perioada a vietii.

Daca si tu vrei sa ajuti la randul tau, hai cu mine pe bicicleta. Zi de zi, in fiecare zi. Renunta la masina si doneaza-ti benzina pentru a sustine drumul acestor copii !

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia pentru Motivatie in Psihoeducatie desfasoara activitati in domeniul social si psihoeducational avand ca misiune  promovarea valorilor si culturii, educarea si instruirea populatiei prin formare profesionala, actiuni de prevenire a marginalizarii si realizarea incluziunii sociale a copiilor, familiilor defavorizate si persoanelor cu dizabilitati. 

Pentru a avea un parcurs optim de dezvoltare, copilul cu cerinte educative speciale are nevoie de terapie constanta, programe adaptate si material adecvat nevoilor sale. Fara sa intrerupa terapia, el are o sansa in plus in drumul sau spre reusita.

       

In fiecare dimineata, tu te pregatesti de o noua zi. Alarma ceasului, gura de cafea si cheile de la masina. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie. In fiecare dimineata, el se pregateste de o noua zi. Alarma ceasului, sandvisul mancat in graba, drumul spre clasa. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie! Copilul deficient petrece cea mai mare parte a zilei in scoala, alaturi de

 

5 Donații

never stop dreaming
07 Sep 2015
Sa nu te opresti, Juanita! :)
03 Aug 2015
Ai trei donatii :)
05 Jul 2015
70 RON
05 Jul 2015
150 RON
Succes!
05 Jul 2015
Oana Suditu : Asociația pentru Motivație în Psihoeducație
Hai cu bicla!