#maibinecubicla

 

Carolina Haita Asociația pentru Motivație în Psihoeducație

100% Complete
510 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut, tii minte cand ti-ai inceput ultima data ziua de lucru cu o jumatate de ora de miscare in aer liber?

 Ei da, cred ca iti amintesti si cat de bine te-ai simtit apoi cu tine, intreaga zi. Sunt convinsa si ca iti place sa te relaxezi jumatate de ora dupa zilele incarcate la birou.

Am o propunere! Lasa acasa masina sau cartela de metrou/ autobuz timp de o saptamana, mergi cu bicicleta si vezi ce se intampla. Nu am sa iti povestesc eu de beneficiile pe care le ai daca faci acest lucru, ci am sa te invit doar sa le incerci singur. Si sunt convinsa ca la finalul celor cateva zile vei avea ce povesti.

Sunt Carolina si merg zilnic la serviciu cu bicicleta. Da, prin Bucuresti. Da, pe strazi. Asta ma incarca cu energie si pofta de viata, dar mai ales, ma face sa simt ca fac zilnic ceva bun pentru mine si cei din jur.

 Incearca si tu, iar la final, daca ai avut parte de experiente frumoase, poti darui banii economisiti celor care au nevoie de ajutor pentru a se face oameni mari. Accepti provocarea?

 #maibinecubicla


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia pentru Motivatie in Psihoeducatie desfasoara activitati in domeniul social si psihoeducational avand ca misiune  promovarea valorilor si culturii, educarea si instruirea populatiei prin formare profesionala, actiuni de prevenire a marginalizarii si realizarea incluziunii sociale a copiilor, familiilor defavorizate si persoanelor cu dizabilitati. 

Pentru a avea un parcurs optim de dezvoltare, copilul cu cerinte educative speciale are nevoie de terapie constanta, programe adaptate si material adecvat nevoilor sale. Fara sa intrerupa terapia, el are o sansa in plus in drumul sau spre reusita.

       

In fiecare dimineata, tu te pregatesti de o noua zi. Alarma ceasului, gura de cafea si cheile de la masina. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie. In fiecare dimineata, el se pregateste de o noua zi. Alarma ceasului, sandvisul mancat in graba, drumul spre clasa. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie! Copilul deficient petrece cea mai mare parte a zilei in scoala, alaturi de

 

8 Donații

Felicitari, Caro, pentru initiativa frumoasa!
14 Oct 2015
go go :)
14 Oct 2015
21 Sep 2015
07 Sep 2015
change the world!!!
07 Sep 2015
21 Aug 2015
Bravo Caro! Esti o inspiratie pentru mine!
23 Jun 2015
30 RON
Bravo Caro, esti o adevarata biciclista :)
23 Jun 2015
Carolina Haita : Asociația pentru Motivație în Psihoeducație
#maibinecubicla