My race, my pace!

 

Sfetcu Claudiu Asociația pentru Motivație în Psihoeducație

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Running a Marathon is a state of mind, that says, everything is possible!

Piatra, asfalt, iarba, pamant……5, 10, 21, 42 km. Am alergat de atatea ori, in atat de multe feluri, inconjurat de oameni, de prieteni sau singur. Am alergat la competitii sau la antrenament, depasindu-mi limitele, castigand medalii sau un nou “personal best” si tot ce am simtit atunci cand am alergat, hmm…greu de descris in cuvinte, dar un lucru este sigur: De fiecare data am alergat pentru mine.

Acum  a venit momentul sa o fac pentru ei.

Pe 4 octombrie, eu  voi alerga un maraton pentru a sustine Atelierul de Faurit Lumi, proiect al Asociatiei pentru Motivatie in Psihoeducatie, iar tu poti dona pentru ei.

 Fii “sustinator de fauritori” si aminteste-ti ca fiecare gest al tau, ajuta la contruirea unui nou vis! Iar fiecare donate a ta, ne ajuta, pe noi copiii sa crestem “oameni mari”.

Daca v-am convins, va astept la START! Alatura-te Asociatiei pentru Motivatie in Psihoeducatie si impreuna, haideti sa trecem linia de FINISH!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia pentru Motivatie in Psihoeducatie desfasoara activitati in domeniul social si psihoeducational avand ca misiune  promovarea valorilor si culturii, educarea si instruirea populatiei prin formare profesionala, actiuni de prevenire a marginalizarii si realizarea incluziunii sociale a copiilor, familiilor defavorizate si persoanelor cu dizabilitati. 

Atelierul de faurit lumi pune la dispozitie copiilor  cu deficienta de auz din scoala nr.1 din Bucuresti posibilitatea de a se exprima liber prin arta si prin joc. Ofera posibilitatea comunicarii libere, expresive, fara bariere.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

5 Donații

Pentru atelierul de faurit lumi...
14 Oct 2015
14 Oct 2015
Un km si pentru mine! :) Spor!
14 Oct 2015
Felicitari pentru ce faceti!
21 Sep 2015
40 RON
21 Sep 2015