Atelierul de vara pentru copiii cu cerinte educative speciale

In fiecare dimineata, TU te pregatesti de o noua zi. Alarma ceasului, gura de cafea si cheile de la masina. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie.

In fiecare dimineata, EL se pregateste de o noua zi. Alarma ceasului, sandvisul mancat in graba, drumul spre clasa. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie!

Copilul cu cerinte educative speciale petrece cea mai mare parte a zilei in scoala, alaturi de alti copii, profesori si terapeuti. Pentru a avea un parcurs optim de dezvoltare, el are nevoie de terapie constanta, programe adaptate si material adecvat nevoilor sale.

Zilnic, in programul scolar, copilul participa la ore de logopedie, terapie ocupationala, kinetoterapie si ludoterapie.

In timpul vacantelor, traseul sau educational este interupt. Fara scoala, fara specialisti, fara posibilitati financiare de a continua interventia terapeutica, elevul intrerupe activitatile zilnice, procesul sau de dezvoltare fiind astfel incetinit.

Obiectivul acestui proiect este de a oferi copiilor, aflati in scoala speciala, posibilitatea de a-si continua terapie si in timpul vacantelor.

Cu ajutorul tau putem face asta!

Sustine proiectul nostru si ofera copiilor aflati in dificultate, ore de terapie. Prin donatia ta, 5 elevi cu cerinte educative speciale vor beneficia de terapie gratuita pe timpul vacantiei de vara.

Pentru tine:

Alt drum, aceeasi destinatie!

Pentru el:

Acelasi drum, alta destinatie!

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

13

Suma:

910 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Atelierul de vara pentru copiii cu cerinte educative speciale

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii
31 Dec 2015

Doneaza-ti benzina si alimenteaza cu fapte bune ~ 2015

In beneficiul: Atelierul de vara pentru copiii cu cerinte educative speciale

In fiecare dimineata, tu te pregatesti de o noua zi. Alarma ceasului, gura de cafea si cheile de la masina. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi dest

910 RON

Suma:

2

Galantomi:
13 Donatii

Pagini fundraising

#maibinecubicla

Salut, tii minte cand ti-ai inceput ultima data ziua de lucru cu o jumatate de ora de miscare in aer liber?  Ei da, cred ca iti amintesti si cat de

500 RON Target
510 RON Suma
8 Donatii
100% Complete

Hai cu bicla!

Imi place sa fiu mereu in miscare si mersul cu bicicleta catre birou ma ajuta sa imi incep diminetile cu mult mai multa energie. In parcul pe care il

500 RON Target
400 RON Suma
5 Donatii
80% Complete