Împreună suntem mai buni! Împreună facem minuni!

 

IOANA DENES Asociația pentru Motivație în Psihoeducație

78.833333333333% Complete
2,365 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
15
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Școala de vara Paulina, de la Sâncel este visul unei prietene devenit realitatea celor peste 100 de copii și profesori prezenți în Sâncel între 20 și 29 august, prin puterea unei comunități strânse in jurul unei minuni, Ralu Mede.  

"Minuneeeee", așa își întâmpina Ralu prietenii, pentru că Ralu reușea să vadă măreția fiecărei persoane cu care interacționa. Emily Siwachok de la Institul Aribnger, spune că "zilele de naștere sunt aniversate atunci când alții ne împărtășesc cele mai bune lucruri".

Fiecare zi cu Mede a fost o aniversare.  

Vreau să dăruiesc ziua de naștere copiilor și profesorilor care vor participa la Școala de vară de la Sâncel, la Al cincilea element - Educația și la prima conferință SuperTeach din viitorul an școlar.  

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Împreună suntem mai buni! Împreună facem minuni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia pentru Motivatie in Psihoeducatie desfasoara activitati in domeniul social si psihoeducational avand ca misiune  promovarea valorilor si culturii, educarea si instruirea populatiei prin formare profesionala, actiuni de prevenire a marginalizarii si realizarea incluziunii sociale a copiilor, familiilor defavorizate si persoanelor cu dizabilitati. 

Vreau sa fiu profesor si doar profesor!

Acestea sunt cuvintele pe care Raluca ni le-a lasat scrise in suflet. Pentru ca ea iubea educatia, copiii si credea intr-o scoala buna pentru o Romanie buna.

Din dorinta ei de a duce educatia de calitate in fiecare colt din tara, intre 22 si 29 august, ne vom reuni la Sancel, locul copilariei, al bucuriei si al odihnei vesnice pentru Ralu. 

Aici vom fi impreuna, specialisti din educatie, profesori, elevi, voluntari, parinti, oameni care vorbesc aceeasi limba: cea a educatiei cu sens pentru fiecare. 

Intre traditie si tehnologie, foc, pamant, aer si vant, povesti, muzica, robotica, teatru, dans, fotografie si paine scoasa din cuptor, scoala de vara ne da prilejul de a ne conecta la valori si bucurie, vom defini invatarea autentica si vom descoperi al cincilea element: EDUCATIA

Scoala Paulina -o scoala in memoria prietenei, sorei, fiicei, profesorului, omului Raluca Ana Medesan

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

15 Donații

Te pup, Ioana! :*
29 Aug 2021
29 Aug 2021
In memoriam 💛
26 Aug 2021
Am iubit si iubesc pasiunea pt a face schimbari si lucruri de bine. Va imbratisez cu drag, la multi ani si tot respectul draga Ioana! Mult succes!
26 Aug 2021
26 Aug 2021
500 RON
26 Aug 2021
150 RON
La multi ani, Ioana! Always remembered, Mede 💛
25 Aug 2021

Anonymous

100 RON
La mulți ani minunați! 💐
25 Aug 2021
#TeachersFirst
25 Aug 2021
25 Aug 2021
La mulți ani, om minunat! Mult succes!
25 Aug 2021

Anonymous

105 RON
25 Aug 2021

Anonymous

80 RON
in memoriam Raluca Ana Medeșan
18 Aug 2021

Anonymous

75 RON
15 Aug 2021

Anonymous

30 RON
10 Aug 2021
IOANA DENES : Asociația pentru Motivație în Psihoeducație
Împreună suntem mai buni! Împreună facem minuni!